Home Obiad Surówka z kiszonej kapusty.

Surówka z kiszonej kapusty.

Autor: Monika

Okres jesienny to czas, kiedy testujemy naszą odporność. Przyda się kilka pomysłów na to, by ją naturalnie wzmocnić ☺️
Oto jeden z nich! Kiszonki ❤️

➡️0,7 kg kapusty kiszonej
➡️1 marchewka
➡️1 jabłko
➡️2 łyżki oliwy z oliwek lub oleju
➡️1 pęczek natki pietruszki
➡️pieprz
*opcjonalnie 1/3 pokrojonej na drobno cebuli

Kapustę odciskamy z nadmiaru soku i szykujemy na drobno. Dodajemy tartą marchew i jabłko, oliwę i pieprz. Mieszamy.
Odciśnięty sok możemy wypić ☺️ (filmik krok po kroku na profilu jakjalubiejesc w zakładce reels).  Smacznego❤️

MOŻE CI SIĘ SPODOBAĆ

ZOSTAW KOMENTARZ